KÖPVILLKOR

Hos Oss AB

Organisationsnummer 559335-1876
Företaget har sin plats i Majorna, Göteborg.
Adress till butiken är Slottsskogsgatan 42, 41457 Göteborg. 
Kontakt butikhososs@gmail.com.

Vid köp i Butik Hos Oss webbshop godkänner du våra köpvillkor.

Beställning och priset

Alla priser anges i SEK och är inklusive moms och exklusive frakt. Hos Oss använder sig av VMB (vinstmarginalbeskattning). Fraktkostnaden adderas vid slutförandet av köpet. Fraktkostnaden baseras på paketets vikt och volym. Standardpriser för frakt är 95kr alternativt 125kr. Möbler skickas INTE utan hämtas upp i Butik Hos Oss i Majorna.   

Vid slutförd beställning skickas en orderbekräftelse till angiven e-postadress eller mobilnummer.

Leverans

Ordrar skickas inom 1-4 arbetsdagar från det att beställning mottagits. Alla paket skickas spårbart med Postnord. Mottagaren aviseras med angiven e-postadress eller SMS.

Ej hämtade paket

Kunden har två veckor på sig från det att paketet anlänt till utlämningsstället till att hämta ut det. Hämtas paketet inte ut inom tidsramen skickas det automtiskt tillbaka till Hos Oss. Paketet måste hämtas ut för att tillämpa ångerrätten. Kontakta butikhososs@gmail.com för information om hur returer går till. För ej uthämtade paket som returneras till Hos Oss faktureras kunden en avgift på 250kr för administrativa kostnader samt fraktbolagets avgifter. Kunden kontaktas för att bestämma ny leverans, alternativ en eventuell återbetalning efter avdragen avgift.

Ångerrätt

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten på 95 kr, denna summa dras från beloppet på returnerad varan.
Endast varor krediteras, ej fraktavgifter. Köpesumman återbetalas i sin helhet, exklusive eventuella fraktkostnader, senast 14 dagar efter det att vi har återfått varan. 

GDPR

Vi hanterar dina personuppgifter på bästa sätt genom att följa de lagar som finns samt att de hanteras enligt bestämmelserna i GDPR.

När du gör ett köp Hos Oss ger du ditt samtycke till att vi hanterar dina personuppgifter. Vi behöver namn, adress, mobilnummer eller mailadress för att hantera och leverera köpet.

För leverans samt betalning delas några av uppgifterna med logistik- och betalningspartners. Vi lagrar inga betalningsuppgifter så som kortinformation eller personnummer Hos Oss. För att kunna kommunicera med dig angående din order, sparar vi din e-postadress. 

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll. Vi garanterar inte att alla bilder återger produkternas verkliga utseende eller färg helt exakt. Även mått kan skilja med några millimeters skillnad.

Försäljning av belysning

Alla lampor säljs i befintligt skick om inget annat angivits. Elen bör ses över av en yrkesman innan användning. Hos Oss kan inte gå i god för att elen är säker om inget annat anges.